Sayfanın Başına Dön!
REKLAMI KAPAT

25 Şubat 2015 Çarşamba

Survivor All Star 4. Bölüm izle

Survivor All Star 4.Bölüm 28 Şubat 2015 tarihinde sitemizde yer alacak. Survivor All Star 4. Bölüm Full Tek Parça izle,Survivor All Star 4. Bölüm Full Tek Parça izle,Survivor All Star 4. Bölüm Full Tek Parça seyret,Survivor All Star son bölüm izle,Survivor All Star 4. Bölüm izle Survivor, Star, Bölüm, Kısım, Şubat, 2015, Survivor (Recurring Competition), All, Star, survivor all star, Survivor all star 1 bölüm, survivor all star 4, survivor 4 bölüm, sorvivor, survivor izle, su...urvivor all star izle, survivor all star izle survivor all star izle survivor all star izle survivor all
star izle survivor all star full survivor all star ..

Ödül oyununu kim kazandı. Ünlüler gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyunları sitemizde yer alacaktır. Sitemizi izlemeye devam ediniz.
Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.

Survivor All Star 4.Bölüm izle, Survivor All Star 4.Bölüm hd, Survivor All Star 4.Bölüm 28 Şubat 2015 tek part, Survivor All Star 4.Bölüm, Survivor All Star 28 Şubat 2015 Survivor All Star Ünlüler Takımı: Pacal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Almeda, Hakan (Ada konseyinde adı çıktı ünlüler adasına geçti), Berna (Acun Sahra ile kavgalarından dolayı ünlüler adasına geçmesini istedi)
www.survivor-tv8.blogspot.com
Survivor All Star Gönüllüler Takımı: Turabi, Duygu, Sahra, HilmiCem, Seda, Özlem, Nadya, Hasan, Bozok, Taner, Begüm

24 Şubat 2015 Salı

Survivor All Star 3. Bölüm İzle (24.02.2015)

Survivor All Star 3.Bölüm 24 Şubat 2015 tarihinde sitemizde yer alSurvivor all star izle,survivor all star 3. bölüm, ödül oyununu kim kazandı. Dokunulmzalık oyununu kim kazandı.Survivor All Star’ın bu yarışmasında kızlar ve erkekler ayrı olarak ve kendi adlarına yarışacak ve yarışma sonunda “En iyi erkek” ile “En iyi kadın” belli olacak. Survivor All Star’ı bu akşam online izlemek isteyenler ve kaçırmak istemeyenler için TV 8 canlı yayın linki aşağıdadır.
survivor all star,survivor all star 24 şubat 2015,survivor all star
canlı izle,survivor all star izlemek için canlidizi.tv sitesini taki edebilirsiniz iyi seyirler Survivor All Star 3. Bölüm Tek Parça izle,
24 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU GÖNÜLLÜLER 10-8 KAZANDI
Survivor 24 Şubat 2015 ödül oyununda Ünlüler oyunun başında 3-2 öne geçtiler.Gönüllüler oyunu bırakmadılar ve skor 4-4 oldu.Gönüllüler bu sefer 7-6 öne geçtiler. Durum 8-8 iken Gönüllüler Himicem ile 9-8 öne geçtiler. Turabi  son oyunda Doğukanı yenerek Gönüllüler ödül oyununu 10-8 kazandı. Gönüllüler böylece adam başı 2 patetes ödülünü kazandılar.

Survivor All Star 24 Şubat salı günü ödül oyunundan sonra Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak.Her hafta Bireysel dokunulmazlık kız ve bireysel dokunulmazlık erkek oyunu oynanacak.

Turabi-Hakan mücadelesinden sonra Turabi’nin Hakan’ın arkasından hareket yapması gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Gerginlik Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle giderildi. Aynı şekilde Sahra-Berna mücadelesinde Sahra’nın Berna’ya yaptığı hareket Berna’nın moralini bozdu.
Son oyunda Turabi 2 kütüğü de düşürüp 3.yü indirmek için Doğukan’ı bekledi ve öyle indirdi. Böylece hem havasını attı hemde ödülü gönüllüler takımına kazandırdı. 10-8’e gönüllüler kazanarak ödülü kazandı.
Sembol Oyunu
Turkcell’in sponsorluğunda oynanan 7 aşamalı sembol oyununda en çok sembol kazanan Kıbrıs’a gidebilecek. Kızlar ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı zorlu parkurlarda ilk yarışan kızlar oldu. Sondan ikinci oyuna Seda, Merve Aydın ve Serenay kaldı. Labirent oyunu oynayan yarışmacılardan bu parkurda elenen isim Seda oldu. Final oyununa kalan isimler Merve Aydın ve Serenay oldu. Seramik oyunu oynayan yarışmacılardan 10 seramiği de kıran isim Serenay Aktaş oldu. Böylece Serenay bu haftanın en iyi kız yarışmacısı olarak sembolü aldı.

En iyi erkek yarışmacıyı belirlemek için oynanan sembol oyununda son 3′ Turabi, Anıl ve Doğukan kaldı. Labirent oyununun oynandığı parkurda Anıl oldukça iyi performans gösterdi. Bu etapta Anıl ve Doğukan final oyununa geldi. Seramik oyununun oynandığı etapta Anıl 10 seramiği de kırarak en iyi erkek yarışmacı oldu ve Kıbrıs için ilk vizeyi kazandı.

Survivor All Star 3. Bölüm Tek Parça seyret,Survivor All Star son bölüm izle,Survivor All Star 3.Survivor All Star 3. Bölüm izle 24 şubat 2015 izle

survivor all star 3.bölüm 2.Kısım paylaşan: survivortr
survivor all star 3.bölüm 3.Kısım paylaşan: survivortr
survivor all star 3.bölüm 4.Kısım paylaşan: survivortr
survivor all star 3.bölüm 5.Kısım paylaşan: survivortr

22 Şubat 2015 Pazar

Survivor All Star 2.Bölüm 23 Şubat 2015 izle Son Bölüm

Survivor All Star 2.Bölüm 23 Şubat 2015 tarihinde sitemizde yer alacaktır. Bu yeni bölümde çekişmeler devam edecek. Sahra ile Berna ilk kez karşı karşıya geleceği bu bölümde bakalım yarışmaları kim kazanacaktır?

Survivor ünlüler gönüllüler izle, Survivor dün akşamki bölümü izle,
Survivor tek parça izle, Survivor yeni bölümü izle, Survivor son bölüm izle, Survivor 2015 seyret, acun Survivor yeni bölüm youtube
23.02.2015 Survivor da Ünlüler ve Gönüllüler eski adasına düştüler.  Survivor Dokunulmazlığın bu hafta ilk bölümü oynanacak. Haftaya bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. 2 Oyunu kazanan takım, yenilen takımdan birinin elenmesini sağlayacak. Eğer 2 hafta sonunda dokunulmazlık oyununda eşitlik olursa, Küçük bir oyun daha oynanarak galip takım belirlenecek.
SURVİVOR 23 ŞUBAT 1. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER 7-4  KAZANDI
Bu haftaki dokunulmazlık oyununda tahta merdiven toplama oyunu oynandı. Yarışmacılar merdivenleri önüne dizerek hedefe ulaşmaya çalıştılar.
Gönüllüler dokunulmazlık oyununda daha başarılı oldular ve oyunun başında 3-1 öne geçtiler.Gönüllüler dokunulmazlık oyununda daha başarılı oldular ve oyunun başında 3-1 öne geçtiler.Daha sonra toparlanan Ünlüler ilk dokunulmazlık oyununda  6-4 öne geçti.
Son oyunu Ahmet Dursun ile Turabi oynadı.Ahmet Dursun bu oyunu kazanınca ünlüler Dokunulmazlık oyununu 7-4 kazandı.Haftaya 1 dokulmazlık oyunu daha oynanacak 2 defa kazanan takım karşı takımdan 1 oyuncunun elenmesini sağlayacak.
ÜNLÜLER TAKIMI TOPLAM 3 OYUNU DA KAZANDILAR
Ünlüler takımı dün ve bugün oynanan 3 oyunu da kazanarak Survivor All Star 2015 tarışmasına iyi bir başlangıç yaptılar.
                  23 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER 10-6 KAZANDI
Survivor All Star 23 Şubat Pazartesi ünlüler ile Gönüllüler takımı ödül oyunu oynandı. Kazanan takım yiyecek ödülü 2 katı alma hakkı kazanacaktı. Ödül Erzak olarak (Migros Un, Yağ, Pirinç ten oluşuyordu. Ödül Oyunu olarak Su Oyunu oynandı. İkişerli yarışmacılar kaydıraktan kayarak havuz üzerindeki platformdan geçerek halkaları geçirmeye çalıştılar.
Ünlüler bu su oyununu 10-6 kazandılar. Böylece Ünlüler 2 kat erzak alırken, Gönüllüler 1 erzak sahibi oldular.
Survivor All-Star Ünlüler takımı Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik,Hakan Hatipoğlu ( Gönüllülerden ada konseyince Ünlülere geçti )Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Seda Aktuğlu,Berna Canbeldek (Acun ekibi tarafından Ünlüler geçti)

Survivor 22 Şubat 2015 All Star izle 1.Bölüm (Tv8)

Survivor 22 Şubat 2015 All Star izle 1.Bölüm (Tv8) Survivor yeni bölümünde Tv8de bu pazar akşamı startı verdi.
Zorlu mücadele sonrası ilk oyunun galibi Pacal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Almeda, Berna'dan oluşan ünlüler ekibi oldu. Gönüllüleri mağlub eden ünlüler ekibi bu yarışma ile kalacakları adayı seçme hakkı elde etti.
Ödül oyununda kıyasıya mücadele sonunda ünlüler durumu 9-8'e getirdiler. Gönüllüler durumu 9-9 yapmayı başardılar. Son turda her
iki takımdandan 3 kişi yarıştı.Son mücadele Hilmicem ile Pascal Nouma arasında gerçekleşti. Çekişmeli mücadeleyi Pascal kazanarak takımına ödülü getirdi

Ayrıca ünlüler ve gönüllüler adasının yeni kadrosunu belirtmek isterim.,

Survivor All Star Ünlüler Takımı: Pacal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Almeda, Hakan (Ada konseyinde adı çıktı ünlüler adasına geçti), Berna (Acun Sahra ile kavgalarından dolayı ünlüler adasına geçmesini istedi)


Survivor All Star Gönüllüler Takımı: Turabi, Duygu, Sahra, HilmiCem, Seda, Özlem, Nadya, Hasan, Bozok, Taner, Begüm

18 Şubat 2015 Çarşamba

AHMET DURSUN KİMDİR?

Ahmet Dursun kimdir? Ahmet Dursun kısaca eski milli futbolcudur. Kocaelispor ve özellikle Beşiktaş futbol takımındaki başarılı oyunculuğu ile bilinir. Beşiktaş’a transfer olduğu ilk sezonda ligde gol krallığında ikinci sırada yer almayı başarmıştır. 3 kez A milli takımın formasını giyen Ahmet Dursun Türkiye U-21 milli futbol takımı forması altında 3 gole imza atmıştır. Ahmet Dursun 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışmada “Ünlüler” takımında yer almaktadır.

 Ahmet Dursun’in gerçek adı nedir? Ahmet Dursun gerçek ismini kullanmaktadır. Ahmet Dursun ne zaman doğdu? Ahmet Dursun 1978 yılında doğmuş eski bir futbolcudur. Ahmet Dursun’in doğum tarihi 25 Ocak 1978’dir.Ahmet Dursun’in burcu nedir? Ahmet Dursun’in burcu kovadır.

Ahmet Dursun evlendi mi? Ahmet Dursun bilindiği kadarıyla henüz evli değildir. Bir dönem Almanya’da Türkoloji Bölümü’nde okuyan Şebnem Schaefer ile nişanlandığı haber olmuştur.

Ahmet Dursun’in boyu kaçtır? Ahmet Dursun’in boyu 1,78 metredir.Ahmet Dursun’in kilosu kaçtır? Ahmet Dursun 76 kg kiloya sahiptir.Ahmet Dursun kaç kilo verdi? Survivor ismindeki yarışmaya katılan Ahmet Dursun 6 kg vererek 70 kg’a düşmüştür. Ahmet Dursun’in ayakkabı numarası kaçtır? Ahmet Dursun 40-41 numara ayakkabı giyebilmektedir. Ahmet Dursun’in saç rengi nedir? Ahmet Dursun siyah saçlı olan sporcudur. Ahmet Dursun’in göz rengi nedir? Ahmet Dursun ismi ile tanınan futbolcu ela renkli gözlere sahiptir.

Ahmet Dursun nerelidir? Ahmet Dursun Almanya doğumlu bir Türk kökenli eski futbolcudur. Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde dünyaya gelmiştir.Ahmet Dursun’un eğitim durumu nasıldır? Ahmet Dursun çocuk yaşlarından itibaren futbola daha yoğun emek ve zaman harcayan bir isim olmuştur. Ahmet Dursun lise mezunudur.

Yazımızın bu bölümünde Ahmet Dursun nasıl ünlü oldu konusunu kısaca ele alacağız. 6 yaşında iken futbolla ilgilenmeye başlayan Ahmet Dursun önceleri mahalle takımlarında oynamıştır. 1995 yılında Almanya’nın SG Wattenscheid 09  takımının alt yapısında oynamaya başlamıştır. 18 yaşında iken Türkiye’de Kocaelispor takımına transfer olmuş 1 yıl sonra Türkiye genç milli takımına çağrılmıştır. Kocaelispor’da 112 maçta forma giyerek dikkat çeken yetenekli futbolcu 1999 yılında Beşiktaş’a transfer olmuştur.

Beşiktaş forması altında oynadığı ilk sezonda 21 gol atmayı başaran Ahmet Dursun 19 Eylül 2000 tarihinde oynanan ve Beşiktaş’ın kazandığı Barcelona maçında attığı iki golle hafızalara kazınmıştır. Sonraki sezonlarda düşüş yaşayan Ahmet Dursun Çin’de “Tianjin Teda” takımında bir süre oynamış fakat sonra tekrar Türkiye’ye dönmüştür. Sakatlık ve forma rekabeti gibi sebeplerle eski başarısını tekrarlayamamıştır.

Profesyonel Kulüp Kariyeri
1996-1999 Kocaelispor 112 maç 8 gol
199-2003 Beşiktaş 168 maç 58 gol
2004-2005 Tianjin Teda (Çin) 12 maç 3 gol
2004-2005 İstanbulspor 8 maç
2005-2006 Beşiktaş 36 maç 12 gol
2006-2007 Etimesgut Şekerspor 18 maç 2 gol
2006-2007 Antalyaspor 6 maç 3 gol
2007-2008 Ankaragücü 21 maç 5 gol
2008-2009 Kocaelispor 17 maç 3 gol
2008-2009 Hazar Lankaran (Azerbaycan)

2012 yılında geçirdiği sakatlıklar sebebiyle futbolculuk kariyerini sonlandıran Ahmet Dursun 2014 yılında 2. Ligde mücadele eden Eyüp Spor Kulübü’nde futbolculuk kariyerine devam etme kararı almıştır. Aynı yıl Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışma programına dahil olmuştur. Ahmet Dursun “Survivor” yarışmasında “Ünlüler” takımında yer almaktadır.

Survivor ünlüler grubunda Ahmet Dursun dışında Tolga Karel, Serenay Aktaş, Akın Saatçi, Duygu Bal, Eda Özerkan, Gökhan Keser, İsmail Baki Tuncer ve Merve Aydın gibi isimler yer almıştır. Survivor gönüllüler grubunda ise Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu, Mert Palavaroğlu, Müge Uzel, Sahra Işık, Samanta Mendes ve Yiğit Dikmen gibi isimler bulunmuştur. Yarışmayı kazanabilecek isimler arasında gösterilen Ahmet Dursun finale kadar gelmeyi başarmış fakat 114. günün sonunda Merve Aydın’la birlikte yarışı üçüncü tamamlamıştır. Sezonu ise Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran şampiyon olarak tamamlamıştır.

Ahmet Dursun 22 Şubat 2015’te izleyiciyle buluşacak olan “Survivor All Star” yarışması kadrosunda da yer almaktadır. Dominik Cumhuriyeti’ndeki yarışmaya katılacak diğer isimler Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Ödeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık’tır. 16 Şubat 2015 tarihinde Nihat Doğan Survivor kadrosundan çıkmıştır. Nihat Doğan yerine 2014 yılında Ünlüler takımında yer almış olan eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun yarışa dahil olmuştur.

Survivor Allstar'da Nihat Doğan yerine Ahmet Dursun Gidiyor

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili attığı tweet’le tepki çeken türkücü Nihat Doğan’ın yerine Ahmet Dursun'u gotürme kararı aldı


Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın katledilmesinden sonra Ahu Sungur ile Twitter ile yaşadığı tartışma sırasında  “Siz de mini etek giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksınız” deyince yoğun tepki cekmişti.

Nihat Doğan’ın attığı tweet’in ardından sosyal medya kullanıcıları #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle kampanya başlattı. Eleştirileri dikkate alan Acun Ilıcalı ise ‘Survivor All Star’ yarışmasının kadrosundan Nihat Doğan’ı çıkarma kararı aldı. 
Nihat Doğan’sa yarışma kadrosundan cıakrtılmasıyla ilgili, “Survivor’la var olmadım, Survivor’la da bitmem. Acun Ilıcalı ağabeyimden projeye zarar gelmemesi adına affımı istedim” açıklamasını yapmıştı..

17 Şubat 2015 Salı

Begüm Yücetan Kimdir?

Survivor Begüm Yücetan Kimdir?
Ece Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu.. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.
“Elimden geleni ardıma koymam” sloganıyla kendini tanıttı.
İzmir’den katılan Begüm’ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece tenis kortlarında rakip tanımıyor.

Survivor Begüm yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmış, yarışma sonrasında ilk işi onları yemek olacakmış. Hazırladığı menü lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahveden oluşuyor.
Survivor Begüm’ün vücut ölçüleri: göğüs 88 cm bel 59 cm basen 88 cm.
Begüm ela gözlü kestane renk saça sahip..

Begüm Yücetan Twitter: https://twitter.com/ecebegumyucetan
Begüm Yücetan İnstagram: http://instagram.com/ecebegumyucetan
Begüm Yücetan Facebook:

16 Şubat 2015 Pazartesi

Duygu Çetinkaya Kimdir?

Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir?
13.01.1986 tarihinde Denizli’de doğmuştur.Eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirmiş olan sanatçı, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirlerdede yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır.
İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun’da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını
Erdek’te,lise hazırlık sınıfını ise İzmir Menemen Anadolu Lisesinde geçirmiş olan Çetinkaya,lise 1. sınıfa geçtiğinde İsveç’in Stockholm kentine gitmiş ve eğitimine orada etmiştir. Sanatçı İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.

Duygu Çetinkaya Twitter: https://twitter.com/duygucetinkaya/
Duygu Çetinkaya İnstagram: http://instagram.com/dygcetinkaya
Duygu Çetinkaya Facebook: https://www.facebook.com/fan.duygucetinkaya

Bozok Gören Kimdir?

Survivor Bozok Gören Kimdir?
Survivor gönüllüler adasının yarışmacısı Bozok Gören, 1983 yılında doğumludur.
Bozok, bir dönem profesyonel olarak mankenlik yapmıştır.
New York’ta yaşamaya devam eden Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yapmıştır.
Sonrasında geçtiğimiz yıl Türkiye’ye yerleşen Survivor Bozok Çeşme Alaçatı’da yaşamaya başlamıştır.

Bozok Gören, 5 ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Ankaralı’dır. Eğitim hayatı Ankara, İstanbul ve Amerika’da geçmiştir.
2000 yılında Neşe Erberk ajansında mankenlik yapmaya başlamıştı. Bozok Gören, aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıçtır.
Mankenlik yaptığı yıllarda adı manken Çağla Şikel’le birlikte anıldı, daha sonra 2002 yılında mankenliği bırakarak Amerika New York’ta yaşamaya başlamış, orada Mahattan’da bir bar restoran açarak işletmesini de kendisi yapmıştır. 2012’de Türkiye’ye dönerek Çeşme Alaçatı’ya yerleşmiş ve aynı yıl içinde, New York’taki kendi barında tanıştığı Amy ile evlenmiştir. Çeşme Alaçatı’da Bozok ve Amy Gören çifti birlikte bir restoranı işletmektedir.

Bozok Gören Twitter: https://twitter.com/bozokgoren
Bozok Gören İnstagram:
Bozok Gören Facebook:

Anıl Tetik Kimdir?

Anıl Tetik kimdir hakkında bilinmesi gerekenleri kısaca aktarıyoruz. Videoları izlenme rekorları kıran Tv8 Sorvivor Yarışmacıları kimler, nereli, kaç yaşında bilmeniz gerekenleri paylaşıyoruz.
Survivor Anıl Tetik Kimdir?

“Hedefim Brad Pitt’in Fight Club’daki vücudu”
Survivor ile ünlenen Anıl Tetik kendini spora vermiş, bir hayli de kas yapmış. Peki onun eskiden 100 kilo olduğunu söylesem inanır mısınız? İnanması güç ama gerçek bu. Bakın daha neler anlattı Anıl…

Anıl Tetik’i Survivor’dan tanıyorsunuz. Hani şu temiz yüzlü yakışıklı çocuk. Yarışmaya gönüllü olarak katılmıştı da sonradan ünlüler takımına geçmişti. Geçenlerde önce internet sitelerinde ardından gazetelerde Anıl’ın fotoğrafları yayınlandı. Kendisini spora vermiş, acayip vücut yapmış. Ben de işin aslı astarı nedir öğreneyimdedim. İşte şahane fotoğraflar eşliğinde Anıl Tetik.
Survivor’dan önce ne yapıyordun?
Liseyi Uğur Koleji’nde okudum. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı’nı kazandım. Hazırlığı bitirdikten sonra motor hayatım başladı. Üniversiteye zaman ayıramadım o yüzden. Ailem okuluma önem vermemi isterdi ama ben tembel bir öğrenciyim. Motosiklet yarışçısı oldum. Milli sporcuyum. 2010 ve 2011’de üst üste şampiyonluğum var. Genellikle kendimi ekstrem olaylara vermiştim.
Motosiklet kullanmaya nasıl başladın?
Yarışmaya başlamadan önce 100 kiloydum. O dönem gizlice ehliyetimi almıştım. Bir gün babamla oturup ciddi ciddi konuştuk. “Bu zamana kadar motor istedim almadınız ama ben bu işe gönül verdim. Ehliyetim de var artık” dedim. O da bana bahane olarak “70 kilo olursan istediğin motoru alacağım. Ne istersen yapacaksın” dedi. O gün ant içtim 3.5 ayda 25 kilo verdim. Yemek yemeği kestim ve her gün yürüdüm. Sonra istediğim motoru aldık. Profesyonel hocalardan eğitim aldım. İlk yarışım İzmir Pınarbaşı’ndaydı. İkinci bitirdim ve o sene şampiyon oldum. Daha sonra İstanbul Park Türkiye Şampiyonası’nda altı yarışın altısında da birinci oldum.
Kenan Sofuoğlu ile tanıştın mı?
Evet. Çok iyi biri.
İdolün o muydu yoksa?
Tabii. Yurtdışında Türk bayrağını dalgalandırıyor.
Oyunculuğu düşünüyor muydun o zamanlar?
Evet. İnsanları televizyonda görüyorsun, en başta kolay olduğunu düşünüyorsun. Merak sarmıştım bu konuya. Sonra Survivor çıktı. Kararsızdım katılmak konusunda. Şafak Sezer gitmemi tavsiye etti.
Şafak Sezer’i nereden tanıyorsun?
Aile dostumuz. Çok severim kendisini. Oyunculuk konusunda da bana çok yardımı dokundu.
Şafak Sezer sinirli olarak bilinir.
Öyle biri değil. Çok komik, çok iyi taklit yapar, çevresindekileri güldürür. Melek gibi bir insan. Tanımadığı insanlara yemek ısmarlar, sohbet eder. Eli açıktır. Beni de teşvik etti, hep destekledi. Survivor öncesinde de sonrasında da yardımcı oldu.
“Gel sana enerji vereceğim”
Biraz da Survivor’dan bahsedelim.
O başlı başına bir olay. Aslında seçilmemiştim. Yedeklerdeydim. Seçilen yarışmacılardan biri adaya gittikten sonra bir nedenden dolayı dönmek istiyor. Sabah 4’te Acun Ağabey’le telefonda konuştuk. Kalbim hızlı hızlı atıyor tabii. Durumu anlattı “Gelmek ister misin” dedi. “Seve seve” dedim. “O zaman 1.5 saat sonra uçaktasın” dedi. Sabah 6’da uçağa bindim. İnsan kendini çok garip hissediyor. Ertesi gün de yarışma başladı, olanlar oldu.
Yarışmanın ilk günlerinde sessizdin ama orada yıldızın parladı.
Çekingenlik vardı aslında. Bilmediğim bir ortamdaydım, sürekli kameralarla birlikte yaşıyordum. Uyanıyorsun mesela seni çeken bir kameraman var. Başlarda uyurken nasıl çekti acaba, başkalarını rahatsız ettim mi diye düşünüyorsun. Açlığı yaşamaya başlayınca hiçbir şey umurunda olmuyor.
Sen gönüllülerden ünlülere geçtin değil mi? Takımında kimler vardı?
Alp Kırşan, Mustafa Topaloğlu, Nihat Altınkaya, Doğuş, Sibel Tüzün, Almeda ve Merve Büyüksaraç.
Merve Büyüksaraç’ın iddiasıyla ilgili neler söyleyeceksin?
Neden böyle bir açıklamada bulundu anlayamadım. Orada gözümün önünde açlıktan bayıldı.
Size yaklaşımı nasıldı?
Yarışmaya gönüllü olarak katıldım için ünlüler takımına alışmam biraz zaman aldı. Sağ olsun Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan bana orada ilk yakınlık gösteren insanlardı. Daha sonra Nihat Altınkaya ve Doğuş’la da yakınlaştık. Kızlar kendi aralarında gruplaşmış gibiydi. Merve’yle başlarda sohbet ediyorduk. İyi biri olduğunu düşünüyordum. Sonra beni korkutan hareketleri oldu. Mesela bir gün “Gel sana arkada enerji vereceğim” dedi. “Sağ ol halim yok, midem bulanıyor” dedim ben de.
O dönem kız arkadaşın var mıydı?
Hayır. Survivor’a gitmeden tartıştık.
Şimdi pişman mı?
Geldikten sonra görüştük ama bu sektörü düşündüğüm için kendimi sadece işe adamam lazım.
Survivor’da en merak edilen şeylerden biri de tuvalet. Ne yapıyordunuz?
Kaldığımız yere yaklaşık 100 metre uzaklıkta bataklık vardı. Orası da böcek kaynıyor. Tam tuvaletini yapacağın sırada bir anda başlıyorlar saldırmaya. Bir gün yanımdan yılan geçti. 86 kiloydum gittiğimde. 15 kilo verdim. Şortum belimden düşürüyordu.
Survivor’dan önce bu kadar ağır spor yapıyor muydun?
Sadece yürüyordum ve koşuyordum. Hedefim Brad Pitt’in Fight Club’daki vücuduna sahip olmak.
Survivor’a katılanları genelde televizyonda görmeye devam ediyoruz. Sen neler hissediyorsun bu konuda?
Döndüğünde insanların sana bakış açısı değişmiş oluyor. Ben oyunculuk yapmayı zaten istiyordum. Muhteşem Yüzyıl’dan Sarı Selim rolü için, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerden de teklif geldi ama istemedim. Şu an Çağ Çalışkur ile çalışıyorum. Donanımlı olmak ve başarılı işler yapmak istiyorum.
Survivor’dan sonra hayatında neler değişti?
Çok şey değişti. İnanılmaz bir ilgi var. Allah her zaman nasip etsin.
Senin için Kıvanç Tatlıtuğ’un tahtına aday diyebilir miyiz?
Böyle söylemeyi tercih etmiyorum. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu çok yetenekli ve Türkiye’de çok önemli insanlar. Keşke onlar gibi olabilsem.
“Vefalı ve akıllı bir adam”
Acun ile bir şey yapmaya devam eder misiniz?
Kesinlikle ederim. Çünkü orası benim ikinci ailem.
Anıl’ın gözünden Acun’u tanımlar mısın?
Vefalı, iyi niyetli ve inanılmaz akıllı bir adam. Survivor vesilesiyle tanıma şansım oldu. Acun Ağabey’i çok seviyorum.
Survivor’a çağırsa yine gider misin? İlk geldiğimde “Gitmem” diye düşünüyordum ama şu an “Giderim” diyorum. Çünkü oradaki atmosfer unutulmaz.
Ondan fikir alıyor musun?
Bir işe başlamadan evvel kesinlikle sorarım.
Hedefin oyunculuk mu?
Evet. Aslında televizyon.
“Göbeğim iki oda bir salondu”
Kiloluyken beğendiğin kızlarla aran nasıldı?
Kiloluyken de beğeniliyordum ama kilo verdikten sonra beğenmeyenler de beğenmeye başladı. Ortaokuldayken çok kiloluydum. Göbeğim iki oda bir salondu… Arkadaşlarım çok dalga geçerdi. Beğendiğim bir kız vardı. O da bir gün bunları duydu. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Kız da onların söylediğine gülüyor tabii. O gün zayıflamaya karar verdim ama olmadı. Motosiklet beni daha çok teşvik etti. Hâlâ çok yemek yiyorum. Spor hocam şikâyetçi ama kendimi tutamıyorum. Bu konuda en çok Survivor’ın katkısı oldu. Orada açlığı tattım.
Nasıl kızlardan hoşlanırsın?
Bu zamana kadar genel bir şey oluşmadı. Güzel olması, uyumlu olmamız önemli.
Dikkat çekicisin peki güven veren bir tip misin?
Güven veremiyorum. Ben de anlayamadım. Güven vermeye çalışırken, güvensiz görünüyorsun.
Röportaj: Helin Avşar.

Anıl Tetik Twitter: https://twitter.com/aniltetik
Anıl Tetik İnstagram: http://instagram.com/tetikanil
Anıl Tetik Facebook: https://www.facebook.com/OfficialsayfamAniltetik % https://www.facebook.com/aniltetik90

Merve Aydın Kimdir ?

Merve Aydın boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Merve Aydın biyografisi:
Merve Aydın (Doğum Tarihi 17 Mart 1990, Bakırköy, İstanbul) Türk atlet.
ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur. 2008’de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011’de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya
kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.
Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35’lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştır.
12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya’da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23’lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.
2014 Mart’ından itibaren Star TV’de yayınlanan Survivor’da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun’la birlikte 3. olmuştur.
Twitter: https://twitter.com/merveaydin90
İnstagram: http://instagram.com/merveaydin90/

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Merve Aydın hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

15 Şubat 2015 Pazar

Survivor All Star 1.Bölüm Tek Parça HD İzle 22.02.2015

http://survivor-tv8.blogspot.com.tr/2015/02/2015-survivor-all-star-yarsmaclar.htmlSurvivor yeni bölüm ilk bölüm 22.02.2015 pazar günü sizlerle. Survivor 1.bölüm canlı izle survivor 2015 fragman, survivor all star fragman izle, survivor 2015 2.

Yapımcılığını aynı zamanda TV8′in de sahibi olan Acun Ilıcalı’nın üstlendiği ve Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek yarışmanın 22 kişilik kadrosu şu isimlerden oluşacak:

Nihat Doğan, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli.


Survivor All Star 1.Bölüm Videoları aşağıdaki linkimizde yayınlanan haberde yer almaktadır.


Survivor All Star Canlı İzlemek için aşağıda bulunan videolara tıklamanız yeterlidir. 3 farklı izleme seçeniği ile birlikte en kaliteli, kesintisiz ve donmadan Survivor Canlı Yayını tercih edebilirsiniz. Almanya, Hollanda , Belçika ya da Amerika'dan bile Survivor 2015 Canlı İzleyebilirsiniz.



Survivor Aslanlar Kanaryalar zamanına katılan Özlem Galatasaray grubu ile oldukça başarılı bir sezon geçirmişti.Yarışmadan sonra ortalardan kayboldu göz önünde bir hayatı yok.
Survivor All Star heyecanı 22 Şubat akşamı Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV8 ekranlarında başlıyor.
Survivor All Star’da yarışacak şampiyonlar
Survivor Türkiye Büyük Macera (1. Sezon): Güney takımından Survivor Fulya Keskin
Survivor Türkiye – Yunanistan (2. Sezon) ‘dan Nadya Zagli
Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Aslanlar takımında yer alan Özlem Çalın
Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Kanaryalar takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Taner Özde
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Survivor tarihinde bir ilke imza atan Survivor’ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Milli sporcu kimliğiyle rakiplerini zorlayan Survivor Hakan Hatipoğlu
Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Sempatik tavırları ve hırsı ile izleyenlerin sevgisini kazanan Survivor Seda Aktuğlu
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (5. Sezon): Sezonun en başarılı ikinci ismi olarak Survivor’daki iddiasını kanıtlayan Survivor Nihat Doğan
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (5. Sezon): Futbolculuğu döneminde olduğu gibi yarışmada da taraflı tarafsız herkese kendini sevdiren Survivor Pascal Nouma
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımının en başarılı isimlerinden ve sezon finalisti olarak adını yazdıran Survivor Hasan Yalnızoğlu
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımı adına mücadele eden Survivor Anıl Tetik
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Almeda Abazi,
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Begüm Yücetan
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Survivor Hilmi Cem İntepe
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Ünlüler takımından Survivor finalisti Survivor Doğukan Manço
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Bozok Gören
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Duygu Çetinkaya
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor’ın son şampiyonu Survivor Turabi Çamkıran
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Serenay Aktaş
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor’ın en hırslı isimlerinden biri olan Survivor Merve Aydın
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından Berna Canbeldek
Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Sahra Işık.

Watch Survivor: Philippines Episodes Online

Watch Survivor: Philippines Episodes Online
Twenty-fifth season of the famous reality show lands the castaways on a Philippine island, and includes a few former contestants, and some famous faces.

Host Bill Posley is joined by this week's castaway Abi-Maria, as they talk strategy, take your questions and break down the latest episode of Survivor: Philippines. Watch the season finale of Survivor: Philipines, Sunday December 16, 2012 and then join us the following day at 4pm ET / 1pm PT on CBS.com for the season finale of the Survivor Live After Show.
Over the spring of 2000, sixteen average Americans (divided into two tribes which eventually merge into one) were sequestered on the deserted island of Pulau Tiga for 39 days. For their stay, they must learn to live as a tribe, although eventually, it is everyone for themselves. They compete in challenges for "luxuries" (a barbecue, a phone call home, etc.) and immunity. Every three days, the losers of the latter challenges must face tribal council, where they will account for their actions by voting one person off of the island. At the end of day 39, there will be only one survivor left who will leave the island with one million dollars. Based on the Swedish game show, "Operation Robinson."

Episode Guide:Season 25, Episode 15 - Reunion Season 25, Episode 14 - Million Dollar Question Season 25, Episode 13 - Gouge My Eyes Out Season 25, Episode 12 - Shot Into Smithereens Season 25, Episode 11 - Hell Hath Frozen Over Season 25, Episode 10 - Whiners Are Wieners Season 25, Episode 9 - Little Miss Perfect Season 25, Episode 8 - Dead Man Walking Season 25, Episode 7 - Not the Only Actor On This Island Season 25, Episode 6 - Down and Dirty Season 25, Episode 5 - Got My Swag Back Season 25, Episode 4 - Create a Little Chaos Season 25, Episode 3 - This Isn't a We Game Season 25, Episode 2 - Don't Be Blinded by the Headlights Season 25, Episode 1 - Survivor Smacked Me in the Chops

Sahra Işık Kimdir?

Survivor Sahra Işık Kimdir?
17 Ocak 1991 İstanbul doğumlu olan Sahra Işık, İlköğrenim ve lisenin ardından üniversite için Haliç Üniversitesi Antrenörlük Bölümü’nü tercih eden Işık halen buradaki eğitimini sürdürmektedir. Gelecekte tenis ve voleybol antrenörlüğü ile ilgili planları da bulunan Sahra Işık çok küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe bir yaşam sürdürmeye başlamıştır. 13 yaşında voleybola adım atan Işık başarılı voleyboluyla öne çıkarak 7 yıl
boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü’nde de görev almıştır. Profesyonel salon voleybolunun yanı sıra Beach Volley’de oynayan Sahra Işık sporla dolu yaşamının yanında çok yönlü yetenekleriyle de öne çıkmaktadır. Modellikte yapan Sahra Işık bu alanda da başarılara imza atmıştır. Best model of Turkey yarışmasında finalist olan Işık, özellikle bu mesleği yurt dışında sürdürmeyi düşünmektedir. Sahra Işık kendine has yetenekleri , pozitif enerjisi ve çok yönlülüğü gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir.

Sahra Işık Twitter: https://twitter.com/isiksahra
Sahra Işık İnstagram: http://instagram.com/sahraisik/
Sahra Işık Facebook: https://www.facebook.com/isiksahraa

Almeda Abazi Kimdir ?

Almeda Abazi boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Almeda Abazi biyografisi:

Almeda Abazi (Doğum Tarihi 13 Şubat 1992, Tiran), 2008′ de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji’nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim almıştır.Eğitimine Sakarya
Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.
Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan la birlikte Para Bende programını sunmaktadır.
İnstagram: http://instagram.com/almeda92
Twitter: https://twitter.com/almeda92

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Almeda Abazi hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Berna Canbeldek Kimdir ?

Survivor 2015 All Star yarışmacılarından Berna Canbeldek hayatı hakkında merak edilenleri açıklıyoruz. Tv8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor’un dikkat çeken yarışmacılarından olan Berna Canbeldek kimdir, nereli, evli mi? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları…

Berna Canbeldek boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Berna Canbeldek biyografisi:
Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.

Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.
Berna Canbeldek, 2012-2013 yılları arasında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu 4. sezon “Yetenek sizsiniz” yarışmasına da katılmıştır.
Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/s.bernacanbeldek
İnstagram: http://instagram.com/canbeldekberna
Twitter: https://twitter.com/bernacanbeldek
2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Berna Canbeldek hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

13 Şubat 2015 Cuma

Hakan Hatipoğlu Kimdir ?

Hakan Hatipoğlu boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Hakan Hatipoğlu biyografisi:

Hakan Hatipoğlu (Doğum Tarihi 28 Kasım 1979, Çanakkale), Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.
Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir.

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor’da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Milli Takımı’nda yer almıştır.
Twitter: https://twitter.com/hakanhatipoglu
İnstagram: http://instagram.com/hakanhatipoglu

Survivor 2015 All Star yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu hayatı hakkında merak edilenleri açıklıyoruz. Tv8 ekranlarında izlenme rekorları kıran Survivor’un dikkat çeken yarışmacılarından olan Hakan Hatipoğlu kimdir, nereli, evli mi? İşte merak ettiğiniz soruların cevapları…


2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Hakan Hatipoğlu hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Hilmi Cem İntepe Kimdir ?

Hilmi Cem İntepe boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Hilmi Cem İntepe biyografisi:

19 Mayıs Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.
Üniversitedeki 2. yılında Muğla’dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.
Twitter: https://twitter.com/allstarhilmicem
İnstagram: http://instagram.com/hilmicemintepeofficial/

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Hilmi Cem İntepe hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Serenay Aktaş Kimdir ?

Serenay Aktaş kimdir? Serenay Aktaş kısaca dizi oyuncusu olması ile de bilinen Türk kadın futbol oyuncusudur. “Arka Sıradakiler” dizisindeki rolü “Gülüm” karakteri ve “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı “Ayşe Hatun” karakterleri ile bilinir. Serenay Aktaş 1207 Antalyaspor kadın futbol takımında oynamaktadır. Serenay Aktaş’ın mevkisi forvet oyunculuğudur.
Serenay Aktaş’ın gerçek adı nedir? Serenay Aktaş gerçek ismini kullanan ünlülerdendir. Serenay
Aktaş’ın gerçek ismi de Serenay Aktaş şeklindedir. Serenay Aktaş’ın takma adı nedir? Serenay Aktaş’a sahada arkadaşları “Artist” lakabıyla seslenmektedir. Serenay Aktaş ne zaman doğdu? Serenay Aktaş 1993 yılında doğmuş bir sporcudur. Serenay Aktaş’ın doğum tarihi 1 Ekim 1993’tür. Serenay Aktaş’ın burcu nedir? Serenay Aktaş’ın burcu terazidir. Başarılı futbolcu her şeyi dengelemeye önem verir. Serenay Aktaş evlendi mi? Serenay Aktaş henüz evlenmemiştir. Ünlü sporcu yaklaşık iki günde bir evlilik teklifi aldığını söylemiştir.
Serenay Aktaş’ın boyu kaçtır? Serenay Aktaş boyu 1,60 metre olan ünlülerdir. Serenay Aktaş’ın kilosu kaçtır? Serenay Aktaş kilosu 52 kg şeklindedir. Serenay Aktaş’ın ölçüleri nasıldır? Serenay Aktaş ölçüleri 93 cm- 62 cm – 90 cm şeklinde vücut ölçüleri olduğu tahmin edilmektedir. Serenay Aktaş’ın saç rengi nedir? Serenay Aktaş koyu siyah saçlı olan sporculardandır. Serenay Aktaş’ın göz rengi nedir? Serenay Aktaş ismi ile tanınan futbolcu koyu yeşil renkli gözlere sahiptir. Serenay Aktaş’ın ayakkabı numarası kaçtır? Serenay Aktaş 39 numara ayakkabıları giyebilmektedir.
Serenay Aktaş’ın okuduğu okul hangisidir? Serenay Aktaş futbolculuk ve oyunculukta kariyerini sürdürebilmek için açık öğretime geçiş yapmıştır. Serenay Aktaş üniversite sınavlarına hazırlanmakta “Oyunculuk” veya “Sosyoloji” bölümlerinden birini okumak istemektedir.
Serenay Aktaş nerelidir? Serenay Aktaş Türkiyelidir. İstanbul’un Bakırköy semtinde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş hangi takımda oynuyor? Serenay Aktaş oyunculuk kariyerinin yanında futbolculuğa da devam etmekte “1207 Antalyaspor” forma giymektedir. 1207 Antalyaspor futbol takımında forvet mevkiinde oynamaktadır. Son zamanlarda oyunculuğu ile ön plana çıkan Serenay Aktaş için futbol ikinci sıraya gerilemiştir. Futbolu bir meslek olarak sürdürmediğini ifade eden Serenay Aktaş futbola hobi olarak devam etmektedir.
Serenay Aktaş futbolcu olarak aslında sabırlıdır ve genelde kavgalardan uzak durur. Fakat ünlü oyuncunun tersi kötüdür.
Serenay Aktaş hangi takımlıdır? Serenay Aktaş Galatasaray takımını desteklemektedir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Serenay Aktaş çocukluk yıllarından beri Galatasaray’ın maçlarını takip etmektedir. Ünlü sporcunun hayatında unutamadığı en büyük anılardan birisi 2006 yılında Galatasaray’ın son maçta elde ettiği şampiyonluk olmuştur. Serenay Aktaş’ın sevmediği şeyler nelerdir? Serenay Aktaş insan ilişkilerinde yapmacılıktan nefret etmektedir. Serenay Aktaş’ın uğuru nedir? Serenay Aktaş farklı renklere sahip iki krampon giymenin kendisine şans getirdiğini düşünmektedir. Ayrıca futbolda kadınları iyi şekilde temsil etmek için maçlara makyajlı çıkmaktadır. Rimel, ruj ve eye liner kullanmadan asla maçlara çıkmamaktadır. Serenay Aktaş’ın kötü alışkanlıkları var mı? Sporcu kişiliği ile dikkat çeken Serenay Aktaş’ın alkol, sigara gibi olumsuz alışkanlıkları yoktur.
Serenay Aktaş’ın en beğendiği futbolcu kimdir? Serenay Aktaş en fazla Galatasaray’da forma giyen Felipe Melo’yu beğenmektedir. Genç sporcu Melo’yu çok zeki bulmakta fakat sinirli olduğu zamanlar ona kızmaktadır. Melo’nun dışında Selçuk İnan, Drogba, Messi, Ronaldo, Torres ve Ronaldinho gibi futbolcuları da beğenmektedir. Serenay Aktaş stil olarak Elmander’e benzediğini ifade etmiştir.
Yazımızın bu bölümünde Serenay Aktaş hayatı ve nasıl ünlü oldu konusunu kısaca ele alacağız. Serenay Aktaş futbol oyunculuğuna çevresinin yönlendirmesiyle adım atmıştır. Futbolculuğu tercih etmesinde tuttuğu takım Galatasaray’ın da ayrı bir yeri vardır. Çocukluğunda sokak aralarında maçlar yapmıştır. Serenay Aktaş futbolculuğa 15 yaşındayken Zeytinburnuspor’da oynayarak başlamıştır.
Ünlü bir futbolcu olmak istemiş fakat Türkiye’de kadın futbolu çok takip edilmediği için bayan futbolunun ön planda olduğu ülkelerden birisi olan ve kadınların futboldan para kazanmasının mümkün olduğu Almanya gibi ülkelerde kariyerine devam etmek istemiştir.
Okul yılarında tiyatro çalışmaları olan Serenay Aktaş futboldan aldığı hazzı oyunculukta da almayı başarmış bu alana yönelmiştir. Onu bu alanda yönlendiren kişilerden birisi haber sunucusu Hilal Ergenekon olmuştur. Serenay Aktaş’ın ilk oynadığı dizi Kanıt olmuştur. Ardından “Yahşi Cazibe” ve “Alemin Kralı” dizilerinde de oynamıştır.
Öncelikle kısa roller alarak tecrübe kazanmıştır. Ünlü komedyen Hamdi Alkan tarafından bir tiyatro yarışmasında keşfedilmesi sonrasında oyunculuk kariyerinde büyük adım atmış 2011 yılında “Arka Sıradakiler” dizisinde oynayarak dikkat çekmiş ve 2012 ve 2013 senelerinde “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile bu alanda önemli bir çıkış yakalamıştır. Oyunculuk anlamında önemli bir mesafe kat eden Serenay Aktaş Hollywood’dan Al Pacino’nun oyunculuk koçundan teklif almış fakat teklifi şimdilik reddetmiştir.
Tüm sezonlarında Survivor yarışmaya katılmak istediğini belirten Serenay Aktaş ilk sezonda yaşı tutmadığı için ikinci sezonda da başvuruları kaçırdığı için Survivor’a katılamamıştır. 2013 yılında da kendisine teklif gelmiş fakat “Muhteşem Yüzyıl” ismindeki dizide rol aldığı için yarışmada yer alamamıştır. 2013′te yarışmayı kazanan Hilmi Cem’den çok şey öğrendiğini ifade eden Serenay Aktaş Survivor yarışmasında güzelliğinin yanında sporcu karakteri ve mücadeleci kişiliği ile de dikkat çekmektedir.
Serenay Aktaş 2014 yılında ise Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışmada “Ünlüler” takımında yer almıştır. Serenay Aktaş Survivor programını bulduğu zamanlarda izlemiş ve yarışmayı hep favori ismi kazanmıştır. Yarışmayı kazanabilecek isimler arasında gösterilen Serenay Aktaş beklenmedik bir şekilde elenmiş sezonu Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran şampiyon olarak tamamlamıştır.

Serenay Aktaş 22 Şubat 2015’te izleyiciyle buluşacak olan “Survivor All Star” yarışması kadrosunda da yer almaktadır. Yarışmaya katılacak diğer isimler Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Ödeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Pascal Nouma, Nihat Doğan, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık’tır.

Merve Oflaz Kimdir ?

Merve Oflaz boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Merve Oflaz biyografisi:
Merve Oflaz 23 Mayıs 1988 İstanbul’da doğdu…
Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğüne basladı.Daha sonra Marmara Üniversitesi spor akademisini kazanan Merve okuluna devam ederken Survivor yarışmasına katıldı ve şampiyon oldu.

Survivorla beraber Türkiye çapında tanınan Merve , oyunculuk ve diksiyon eğitimine başlayarak ilk projesi olan Muhteşem Yüzyil dizisine dahil oldu. Sonraları sırasıyla Kalbim 4 Mevsim , Not Defteri ve Güzel Köylü dizilerinde rol aldı… Molped’in reklam yüzü olarak 2 reklam filmi çeken Merve , bir dönem Survivor Minik kahramanlar programının sunuculuğunu da üstlenmiştir.Aynı zamanda bir pilates eğitmeni olan Merve , sporu hayatına profesyonel olarak da dahil etmiştir.
Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012’de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011’de Mart’tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax’te hafta içi her gün yayınlanan “Survivor İnce Hesaplar” adlı programda yorumcu olmuştur. Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar’dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.
İnstagram: http://instagram.com/merveoflaz
Twitter: https://twitter.com/merveeoflaz
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/oflazmervee

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Merve Oflaz hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

12 Şubat 2015 Perşembe

Survivor Turabinin Olay Yaratan Sözleri

Macera devam ediyor 22 Şubat saat 8'de Tv8 ekranlarında Survivor All Star başlıyor.Yarışmacıların hepsi belli oldu finalistler, gönüllerde taht kuran yarışmacılar yıldızlar hepsi bir araya geldi ve kazanmak için savaşacaklar.

Survivor Turabi'de bu macerada bende varım dedi.Oyunlarda yaptığı hareketler ile herkesi çok kızdıran yada sevindiren olaylı yarışmacı Turabi Çamkıran Survivor All Star tanıtımlarında yine
çok iddialı konuştu.

Survivor All Star 'TURABİ'DEN ŞOK SÖZLER:
Ya çıkın karşıma ortalığı inletin yada çekilin kenara Turbo Turabiyi seyredin. dedi.

Turabi'den kamyon arkası özlü sözleri
Survivor Turabi Çamkıran’ın En Komik Sözleri

1- Bizde geri vites yok, geçmişi dikiz aynasından izliyoruz :)

- Turabi Çamkıran

2- 100-96=4 (Sana çok 100 verdim, 96’sını geri alıyorum, şimdi peşimde 4 dön bakalım)

– Turabi Çamkıran

3- Issız bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 şey; 3 tane delikanlı adam olurdu :)

– Turabi Çamkıran

4- Sen vurursun yüzüme dikiş atarlar, ben vururum üstüne toprak atarlar :)

– Turabi Çamkıran

5- Senin yaptığın gider, benim hoşuma gider :)

– Turabi Çamkıran

6- Hayatta iki şeye dikkat edeceksin, bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı gülüp arkandan iş çeviren yavşaklara :)

– Turabi Çamkıran

7- Yemek değil yenmek önemli. Bugün hem yedik hem yendik.

– Turabi Çamkıran

8- Tiyatrocu mu, şarkıcı mı, dansçı mı kimsin sen? Ne olursan ol, kim olursan ol, benim olduğum yerde akıllı ol!

– Turabi Çamkıran

9- Ben ne adamlar tanıdım sahip olduğu bir isim bile yok, ben ne isimler yazdım sahibinde zerre kadar insanlık yok.

– Turabi Çamkıran

'Hayatta iki şeye dikkat edeceksin. Bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı karşı gülüp arkadan iş çeviren... '

'Senin yaptığın gider, benim hoşuma gider..'

'Ben turbo Turabi'yim. Kazanma hırsım benim yakıtım'

'Her başarısız insan mutlaka bir bahane üretir. Bana göre bahaneye hiç gerek yok'

'Issız adaya düştüğünde yanına neyi alırsın? Üç tane delikanlı adam alırım'

'Benim her kalleşlik yapan bir insana bir hikayem vardır'

'Adı Mert.. Adının adamı olsa gelir yüzeme karşı konuşur'

'Vur hançeri kalbime, kalbim kana bulansın. Fazla derine inme çünkü orada sen varsın.. Dermiyim ben hiç böyle. Ben sevdiğimin karşısına geçer, gerekirse diz çöker, Seni seviyorum derim. Sevmediğime artık seni sevmiyorum, çık git hayatımdan derim'

'Kalemimi kırar arkama bakmadan giderim'

'Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner abi.. Bana da sıra gelir..'

'Yiğidi öldür hakkını inkar etme.. Arkadaşlar iyiydi abi, tebrik ediyorum'

'Geçmişte yılanın birini karşı adaya gönderdim ama göndermeyle bitmiyormuş.. Yılanın biri yine bizi buldu.'

'Orhan Baba demiş ki hatasız kul olmaz. Onun üzerine Turabi demiş ki 'nasıl hatasız kul olmazsa cezasız şampiyon çıkmaz..'

'Sana çok 100 verdim.. 96'sını geri alıyorum.. Şimdi etrafında 4 dön bakalım..'

'Tiyatrocu mu, şarkıcı mı, dansçı mı? Kimsin sen? Ne olursan ol, kim olursan ol. Benim olduğum yerde akıllı ol!' Adının adamı, allaha yakın bana uzak ol.

'Baba dediğin adamın arkasından iş çevirirsen, kardeş dediğin adamı kolaylıkla harcarsın.. '

'Çok çakallığını gördüm. Ama olsun çakal ol. Hatta bir av sahasında avcı. Gerekirse ölen av ol. Ama sen sen ol kardeş avı acıya getiren i* olma'

Survivor 22 Şubat 2015 izle, Survivor 1.Bölüm izle 22.02.2015

survivor all starSurvivor Tv8 de başlıyor. 22 Şubat 2015 de 1.bölüm sizlerle olacak. Survivor yeni bölüm ilk bölüm 22.02.2015 pazar günü sizlerle. Survivor 1.bölüm canlı izle

Arkadaşlar Survivor All Star 2015 yarışmasıyla yeni bir sezona merhaba diyoruz. Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda birinci sırada ki yerini alacak. Diğer sezonlardan farklı olarak yeni bir Survivor yarışması izleyecez. Fakat bu Survivor yarışmasında eski sezon Survivorfinalistlerişampiyonlar ve unutulmayanisimler kıyasıya
mücadele edecek.


SURVIVOR 22 ŞUBAT 2015 ALL STAR FULL IZLE 1.BÖLÜM (TV8)


Survivor All Star ne zaman başlıyor?
Survivor All Star için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinden oluşan yarışmacı kadrosuyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Survivor All Star nerede çekilecek?
Survivor All Star, eşsiz bir doğal güzelliğe sahip olan Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir mücadelenin yaşandığı Dominik adalarında bu kez efsane isimler kıyasıya mücadele verecek.

Survivor All Star 2015 için sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı 'nın yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma bu sene Tv8 'de yayınlanacak.

Survivor 2015 2. Fragman yayınlandı. Survivor All Star 2. tanıtım izle yebilirsiniz.


Serenay Aktaş, Survivor'u tercih etti
Beşiktaş'ın kadın futbol takımına transfer olacağı konuşulan Serenay Aktaş, Survivor All Star'ı tercih etti. Instagram hesabından bir açıklama yapan Aktaş, "22 Şubat'ta başlayacak olan Survivor All Star'a katılacağım netleşecek, bu sebeple transferimi durdurup bu sezon sahalardan uzak durma kararı aldım" dedi.

Futbolcu Serenay Aktaş, Survivor All star'a katılmak istediğini belirterek, Beşiktaş 'a transferini durdurdu. Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'da 3 sezon forma giyen genç oyuncu, son günlerde 3.Lig'de yer alan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’na transfer olduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

Serenay Aktaş, Survivor yarışmasıyla dikkat çekti. Ardından dizilerde oynadı. Geçtiğimiz günlerde de Beşiktaş'a transfer olduğu duyulmuştu.

Ancak Aktaş Instagram hesabından bir açıklama yaparak, Survivor'ı tercip ettiğini ifade etti. Aktaş'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Sizler yanlış bilgilere kulak asmadan; Benim aşkla bağlı olduğum iki işim var biri oyunculuk biri futbol, ama ne yazık ki ikisinin zamansal olarak bir arada yürümesi kolay değil. Üç senedir oyunculuk adına bir şeyler yapmaya çalışırken genellikle sosyal hayatimdan çalıp antrenmanlarıma devam ettim. Devam da edeceğim tabii ki Allahım nasip ettiği sürece...

Survivor All Star 2015 hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni yayın döneminde bomba gibi programlar yapmayı hedefleyen Acun Ilıcalı geçtiğimiz dönem satın aldığı TV8'i uçurmaya hazırlanıyor. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Ütopya derken bir başka sürpriz de Survivor All Star 2015 oldu.

Doğukan Manço, Irmak Atuk, Pascal Nouma, Taner Tolga Tarlacı, Anıl Tetik gibi önceden yarışmış isimleri tekrardan yarıştırmayı
düşünen Acun Ilıcalı'nın bu yarışmasında da reytingleri alt üst edeceği tartışılmaz bir gerçek.

 Survivor All Star 2015 yarışması da Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'den yayınlanacak. 28 Şubat Cumartesi akşamı başlaması planlanan programın haftada kaç gün olduğu henüz belli değil.

Seda Aktuğlu Kimdir ?

Seda Aktuğlu boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Seda Aktuğlu biyografisi:
Seda Aktuğlu 24.04.1987 ALMANYA
Boğa Burcu.
Türk anne babanın türk kızıdır.Çifte vatandaştır.bir ağabey’i vardır. Pinneberg Statische çocuk yuvası ardından,pinneberg Carl-Eiltz okulunun İlk öğreniminin orta bölümünü bitirmiştir. Akabinde 2003 yılında Eskişehir Özel Gelişim Kolejinde Liseyi devam etmiş. 2006
yılında liseyi takdir ile bitirmiştir.Aynı yıl hiç Üniversite hazırlık kursuna gitmeden ,2006 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenlik Bölümünü kazanmış ve bu yıl son yılını okumaktadır.Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümüne devam etmektedir.
Twitter: https://twitter.com/sedaaktuglu2
İnstagram: http://instagram.com/seda.aktuglu

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Seda Aktuğlu hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Survivor Hasan Yalnızoğlu Kimdir ?

Hasan Yalnızoğlu boyu, kilosu, facebook, instagram, twitter hesabı adreslerini de hayranları için paylaşacağız. Survivor Hasan Yalnızoğlu biyografisi:Hasan Yalnızoğlu (Doğum Tarihi 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul) dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi.
İlkokulu Üsküdar’da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini
Pendik’te tamamladı.
En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.
Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.
Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV’de yayınlanan Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya’nın ardından ikinci oldu.

2015 Survivor All Star Yarışması ile büyük ilgi gören Hasan Yalnızoğlu hakkındaki görüş ve mesajlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Fulya Keskin Kimdir ?

Fulya Keskin kaç yaşında? 1984 yılında doğan Fulya Keskin 31 yaşında olan bir sporcu ve modeldir. Fulya Keskin nerelidir? Fulya Keskin memleketi İzmir’dir.Fulya Keskin kimdir? Fulya Keskin sporcu ve model kişiliği ile öne çıkmaktadır. Hentbol, taekwando, badminton, atletizm ve jimnastik sporlarıyla ilgilenmiş Best Model yarışmalarına katılıp dereceler elde etmiştir. Modellik kariyerinin yanında step ve aerobik dersleri vermiştir.

Yazımızın bu bölümünde biraz Fulya Keskin’in biyografisine değinelim. Fulya Keskin doğduğu kent İzmir’de ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Bu esnada spor ile ilgilenmeye başlamış; okulun hentbol takımına girmiş; atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla uğraşmıştır. Aynı dönemde modellik kariyeri de başlamış, çeşitli ajanslarda çalışmıştır. İleride Radyo Televizyon bölümünde okuma hayali olduğundan üniversite sınavında başarılı olabilmek için dersaneye gitmiştir. Fakat gereken özeni gösteremediğinden gereken puanı alamamıştır.
İstanbul’da yaşamaya başlayan Fulya Keskin burada profesyonel anlamda dans ile ilgilenmeye başlamıştır. Mankenlik kariyeri açısından dansçı imajı iyi olmamış bu durumdan kurtulmak amacıyla Best Model yarışmasına katılmış önemli dereceler elde etmiştir. Mankenliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi vermiştir.
Başarılı bir manken ve sporcu olan Fulya Keskin kişisel gelişimini de aksatmamış İngilizce dersleri almış, diksiyon eğitimi almayı düşünmüştür. Mesleki gelişimine katkı sağlayacak bir alanda diplomaya sahip olmanın öneminin farkında olan Fulya Keskin üniversitede okumaya başlamıştır.
Macerayı sevdiğini söyleyen Fulya Keskin karakterine uygun bulduğu Survivor yarışmasına katılmaya karar vermiştir. Fulya Keskin Survivor yarışmasının “Survivor Türkiye: Büyük Macera” ismiyle ülkemizde ilk yayınlandığı programda “Güney Takımı”nda yer alarak ismini duyurmuştur. Ünlü manken 21 yaşında olduğu 2005 yılında televizyonda gösterilen bu yarışmaya 6. günde yani ikinci elemede veda etmiştir. 39. günün sonunda Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız aynı takımda yer alan Uğur Pektaş yarışı önde tamamlamıştır.

Fulya Keskin 22 Şubat 2015’te izleyiciyle buluşacak olan “Survivor All Star” yarışması kadrosunda da yer almaktadır. Dominik Cumhuriyeti’ndeki yarışmaya katılacak diğer isimler Pascal Nouma, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Ödeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Nihat Doğan, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık’tır.

Turabi Çamkıran Kimdir?


Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran kısaca Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan “Survivor” ismindeki yarışmada 2014 yılında “gönüllüler” takımında yer alan dansçı ve dövüş sporcusudur. Hiphop Street Dans, Break dans gibi birçok dans çeşidinde başarılı olan Turabi Çamkıran Türkiye’de çok sayıda ünlü sanatçının konserlerinde ve kliplerinde dansçı olarak performans sergilemiştir. 2007 yılında katıldığı “Benimle Dans Eder misin” ismindeki
televizyonda yayınlanan dans yarışmasında derece elde etmiştir.


Turabi Çamkıran ne zaman doğdu? Turabi Çamkıran 1987 yılında doğmuştur. Turabi Çamkıran’ın boyu kaçtır? Turabi Çamkıran’ın boyu 1,81 metredir. Turabi Çamkıran’ın kilosu kaçtır? Turabi Çamkıran 80 kg kiloya sahiptir. Turabi Çamkıran kaç kilo verdi? Survivor ismindeki yarışmaya katılan Turabi Çamkıran 7 kg vererek 73 kg’a düşmüştür. Turabi Çamkıran’ın saç rengi nedir? Turabi Çamkıran kestane renkli saçlara sahiptir. Turabi Çamkıran’ın göz rengi nedir? Turabi Çamkıran ela renkli gözlere sahiptir.
Turabi Çamkıran nerelidir? Turabi Çamkıran Türkiyelidir. Mersin’de Erdemli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Turabi Çamkıran hangi okulda okudu? Turabi Çamkıran liseyi Mersin’de okumuştur. Turabi Çamkıran üniversite eğitimini de Mersin’de Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde almıştır. Dans konusunda kendisini geliştiren Turabi Çamkıran çok sayıda dans çeşidinde uzmanlaşmıştır.
Yazımızın bu bölümünde Turabi Çamkıran’ın hayatı ve nasıl ünlü oldu konusunu kısaca ele alacağız. Turabi Çamkıran lisede okurken dansa ilgi duymaya başlamış üniversite tercihini de bu doğrultuda yapmıştır. Çok sayıda dans çeşidinde uzmanlaşmış ve bu konuda eğitimler vermeye başlamıştır. Çevresinin etkisiyle dövüş sporları ile ilgilenmeye başlamıştır.
Türkiye’de katıldığı bir “Muay Thai” turnuvasında kaybetmesi sonrasında bu sporu ana vatanında öğrenmek amacı ile Tayland’a gitmiştir. Tayland’da bir spor salonundan kabul alan Turabi Çamkıran burada eğitim almaya başlamıştır. Bu alanda kendini geliştirmiş gerçek dövüşlere katılarak para kazanmaya başlamıştır. Her hafta üç maça çıkan Turabi Çamkıran gerçek iddiaların döndüğü ve zorlu müsabakaların yapıldığı dövüş turnuvalarına katılmıştır. 2 yılı Tayland’da olmak üzere toplam 6 yıl bu sporla uğraşmıştır.

Turabi Çamkıran 22 Şubat 2015’te izleyiciyle buluşacak olan “Survivor All Star” yarışması kadrosunda da yer almaktadır. Yarışmaya katılacak diğer isimler Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Ödeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Pascal Nouma, Nihat Doğan, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık’tır.

 






syndication=259682&
UYARI: Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralk Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 1.bölüm, 10.bölüm, 11.bölüm, 12.bölüm, 13.bölüm, 14.bölüm, 15.bölüm, 16.bölüm, 17.bölüm, 18.bölüm, 19.bölüm, 2.bölüm, 20.bölüm, 21.bölüm, 22.bölüm, 23.bölüm, 24.bölüm, 25.bölüm, 26.bölüm, 27.bölüm, 28.bölüm, 29.bölüm, 3.bölüm, 30.bölüm, 4.bölüm, 5.bölüm, 6.bölüm, 7.bölüm, 720p, 8.bölüm, 9.bölüm,
survivor 2015, survivor all star izle, survivor tv8 canlı izle, survivorda çalan müzikler, survivor fragman izle, survivor ödül oyunu, survivor kim elendi survivor all star izle, kim elendi son bölüm izle Survivor 2015 All Star - Yeni Sezon, Survivor 2015 çalan müzikler, survivor müzik listesi, Fragmanlar, Survivor 2015 Tv8 Canlı izle acunn.com. canlı izle, survivorda çalan müzikler, survivor fragman izle, sörvayvır ne zaman başlıyor, tv 8 sörvayvır yarışmacıları, sörvayvır 2015 kimler yarışacak, survivor ünlüler gönüllüler 2015, survivor ünlüler tv8,sorvivor 2015 all star yarismayi izle sörvayvır ne zaman başlıyor, tv 8 sörvayvır yarışmacıları, sörvayvır 2015 kimler yarışacak, survivor ünlüler gönüllüler 2015, survivor ünlüler tv8,survivor ödül oyunu, survivor kim elendi
CANLI MAÇ-LİG TV-DİZİ-FİLM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


site ekle Web Ekle - Site Ekle Toplist, Site 
Ekle ,Link Ekle oToplist | Türkiye'nin Yeni Toplisti Toplist Top25.ro blogging tips Siteni Ekle Pagerank Kazan Site Ekleme, Link Ekleme, Toplist Sitesi TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi ariyordum free backlink Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinksfreebanner4u Free Automatic Backlinksfreebanner4u Site Ekle Toplist Ariyordum*Memurvadisi*1 Baksana*İndirim Ariyorum Blog*İndirim AriyorumTurbo Ping*Survivor*Sigorta Kasko*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Manşet5*Kamu Haber*Convert-123 *Orjindir *Survivor *Rising Star


Copyright 2015 - Survivor All Star 2015 İzle I Survivor Yeni Sezon Full İzle I Survivor Kim Elendi ? İçerikler izinsiz kopyalanamaz. http://www.ariyordum.com/2015/03/free-backlink-bedava-backlink-alin.html